Boğaziçi Üniversitesi Çeviribilim Bölümü’nün ev sahipliği yaptığı ID-TS lisansüstü etkinliği EST Bülteninde Yayınlandı!

European Society for Translation Studies (EST) bülteninin kasım ayı sayısında, bölümümüz doktora öğrencilerinin düzenlemiş olduğu üçüncü ID-TS Lisansüstü Etkinliğine yer verildi. Haber bültenine buradan ulaşabilirsiniz.

COVID-19 kısıtlamaları sebebiyle Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ID-TS lisansüstü etkinliği “(Hi)stories of Translation and Translators: Past, Present and Future” teması çerçevesinde düzenlendi ve Prof. Dr. Lieven D’hulst (Writing Histories of Translation: What About the Present and the Future?) ile Prof. Dr. Jacob Blakesley’nin (The Gender of Translators: A Case Study of Dante’s Divine Comedy) konuşmalarına ev sahipliği yaptı.

Büyük bir başarıyla sonuçlanan etkinlikte emeği geçen organizasyon komitemizi çok tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ediyoruz.
Organizasyon komitesi:
•    Deniz Malaymar